BDO Digital

Organisaties digitaliseren volop. BDO Digital pakt deze transformaties hollistisch aan met oog voor processen en duurzame IT architecturen. Deze veranderingen worden ondersteund door een mensgerichte benadering. De focus ligt op de creatie van toegevoegde waarde voor de klant van de klant, en het realiseren van een hogere productiviteit en meer efficiëntie. De inzet van nieuwe methodieken en technologiën als Blockchain, IoT (Blockchain & IoT) API management, Process & Data Mining vormen het sluitstuk in de aanpak.

Zo is BDO Digital partner van het eerste uur van het NxtPort-platform (NxtPort) als toonaangevend voorbeeld van een sectorbreed datadelingsplatform. Ook bij De Lijn helpt BDO Digital om de complexe transformatie naar verdere digitalisering te realiseren. En in andere sectoren zoals Supply Chain is BDO Digital actief. Zo begeleidt BDO Digital de uniformisering van de wereldwijde systemen van Manuchar, een globale ‘trading, logistics en distribution’-organisatie  gevestigd in Antwerpen.

BDO Digital heeft klanten in verschillende sectoren. Zij zetten sterk in op Project & Portfolio, Smart Supply Chain, Smart Operations & IT en Smart Mobility om de actuele bedrijfsuitdagingen en digitale transformatie van de klant richting te geven en uit te werken.  BDO Digital werd opgericht in 2007 en realiseerde in 2016 een omzet van € 9 miljoen met een 50tal consultants.

[email protected] +32 (0) 15 28 39 40 www.bdo.be