IncubaThor gaat virtueel met Open Bedrijvendag Virtueel

IncubaThor gaat volop virtueel

De Open Bedrijvendag van Voka gaat dit jaar volop virtueel. IncubaThor ook!

2020sep 16
Gratis Ebook Smart Energy

E-book Smart Energy - Download jouw gratis exemplaar

Vlaanderen als Smart Energy regio op de wereldkaart zetten? Daar helpen we bij IncubaThor op Thor Park aan mee!
Ontdek er alles over in het mooie, boeiende én bovendien gratis E-book van VISITFLANDERS Convention Bureau.

2021feb 24
5 open calls

5 open calls voor start-ups & scale-ups

Droom jij ervan om jouw ingenieus idee de wereld in te sturen? Liggen de plannen voor je eigen start-up op tafel? Of heb jij de eerste stappen als ondernemer al gezet? En wat dan met de risico’s, de berg aan administratieve verplichtingen en andere wettelijke bepalingen? Goed nieuws: ondernemen doe je niet alleen... Met deze "big five" plaats je in no time enkele belangrijke instanties op je radar!

2021feb 15
Partners Limburgse Incubatorennetwerk

Meet our experts

Wie deel uitmaakt van IncubaThor kan terugvallen op het persoonlijke advies van experten. Benieuwd naar onze “big five” en de samenwerking binnen het Limburg Startup netwerk? Lees hier meer!

2021jan 28
Unieke samenwerking Voka & LRM

Unieke samenwerking Voka – KvK Limburg & LRM versterkt Limburgse start- en scale-up community

Een nieuwe partner binnen het Limburgse incubatorennetwerken: Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Ontdek hier hoe de unieke samenwerking eruit ziet!

2021jan 18
Advantive

Nieuwe bewoner Advantive: “Change management is minstens even belangrijk als nieuwe technologieën”

Advantive België neemt hun intrek bij IncubaThor. "In het kader van de verdere professionalisering van ons bedrijf zochten we een uitvalsbasis die past bij ons DNA en dat vonden we bij IncubaThor". Benieuwd hoe Advantive als consultancybedrijf te werk gaat? Lees het hier!

2020dec 23
Oprichting NV Thor

LRM, stad Genk en KU Leuven investeren 40 miljoen euro in NV Thor Park

Op Thor Park vindt een unieke kruisbestuiving plaats tussen onderzoek, talent en industriële bedrijvigheid. LRM, Stad Genk en KU Leuven richten samen NV Thor en investeren 40 miljoen euro om de campus verder te laten groeien. Thor Park wil innovatieve bedrijven aantrekken en focussen op de energie- en slimme maaksector. Joris Merckx, de nieuwe algemeen directeur van NV Thor, zal deze missie leiden.

2020dec 21
Let's meet Ensatec

Let's meet Ensatec

Tijdens de eerste Coronagolf zag Ensatec het levenslicht en begin juni startten Hans, Davy & Guy op in de Coworkingspace bij IncubaThor. Intussen namen ze hun intrek in een eigen kantoor op het gelijkvloers. Dringend tijd om daar eens aan te kloppen en te polsen wat deze tweede Coronagolf voor hen in petto heeft. Lees het hier!

2020okt 30