IncubaThor gaat virtueel met Open Bedrijvendag Virtueel

IncubaThor gaat volop virtueel

De Open Bedrijvendag van Voka gaat dit jaar volop virtueel. IncubaThor ook!

2020sep 16
Take a seat in the Euregion

Start-ups: Take a seat in the Euregion

Ben jij net als vele start-ups en scale-ups constant op zoek naar manieren om je verder te ontwikkelen, toegang tot nieuwe markten te krijgen en zaken te doen. Start-ups uit de Limburgse incubatoren krijgen de kans om de grens over te steken en hun netwerk op te bouwen in Nederland en Duitsland. Take a seat in the Euregion!

2020sep 17
JLG & Riwal vieren 25 jaar partnerschap

Riwal en JLG vieren 25 jarig dealerschap

Twee bewoners in één klap: Riwal & JLG vieren 25 jaar dealerschap! Wij kijken alvast uit naar de volgende 25 jaar... Lees er hier alles over!

2020jul 17
Industrya

Weer een stapje dichter bij Industrie 4.0 op Thor Park

Na de Europese steun voor de komst van de Smart Manufacturing Campus op Thor Park en de Vlaamse erkenning van de site als regelluwe zone, trekt Thor Park nu de internationale groep John Cockerill aan. Een investeringsfonds met een uitgebreid netwerk rond slimme maakindustrie. Lees het hier!

2020jun 26
Behault haalt geld op

Behault haalt 450.000 EUR op voor sensorsysteem autonome voertuigen

Bewoner en start-up Behault heeft maar liefst €450.000 opgehaald om hun technologieën te patenteren. Specifiek zal hun systeem zelfrijdende voertuigen naar een next level brengen. Behault zet hiermee ook in om uit te groeien tot een echt techbedrijf. Iets wat we bij IncubaThor, gevestigd op een techsite als Thor Park graag mee helpen ondersteunen.

2020jun 23
Innovatrix

LRM lanceert digitale tool om start-ups te ondersteunen in hun groeiproces

Start-ups of scaleups binnen het Limburgse incubatorennetwerk worden ondersteund door een uitgebreid netwerk van partners, experten en coaches. Met de komst van de "Innovatrix" worden de groei, doelstellingen en processen van een start-up gedigitaliseerd. Coaching en advies worden vanaf nu naar een hoger niveau getild. Lees er hier alles over!

2020jun 10
Wandelend solliciteren bij Brightest

Al wandelend of fietsend solliciteren? Dit kan bij bewoner Brightest!

Bewoner Brightest zit niet stil. Letter dan, want om hun persoonlijke aanpak in tijden van social distancing te blijven waarborgen, kiezen ze voor wandel- en fietssollicitaties. De inspirerende, groene omgeving van Thor Park leunt daarbij perfect aan. Lees het hier!

2020mei 22
Thor Park Regelluwe zone

IncubaThor maakt deel uit van eerste regelluwe zone voor energie in Vlaanderen

De Vlaamse parlement heeft het wetenschaps- en technologiepark Thor Park in Genk unaniem erkend als een regelluwe zone voor energie. Lees er hier alles over!

2020mei 14
Brightest opent nieuw kantoor bij IncubaThor

Brightest wil vanuit nieuw kantoor bij IncubaThor 25 mensen aanwerven

The word is out! Brightest NV opent een nieuw kantoor in Limburg en kiest daarvoor voor IncubaThor. Het bedrijf groeide sinds de oprichting in 2016 uit tot een toonaangevende speler in softwaretesting met 65 medewerkers. Dankzij een extra kantoor in het oosten van het land kunnen ze nieuwe klanten en medewerkers aantrekken. Plus hun huidige consultants kunnen dichter bij huis werken. Wij wensen David & Kevin van harte welkom in onze IncubaThor community!

2020mei 06