Cobotracks_Pieter

Let's meet COBOTRACKS

Wij verwelkomen een nieuwe start-up in onze community! De Hasselaar Pieter Vansichen vestigde zich een maand geleden bij IncubaThor. Vanuit IncubaThor wil hij zijn firma COBOTRACKS laten ‘upscalen’. Lees het interview hier!

2019aug 08
Dirk Torfs

“We kunnen China verslaan met betere producten”

Flanders Make - het onderzoekscentrum voor de maakindustrie - gaat de komende jaren 6 miljoen euro investeren in Thor Park in Waterschei. “Het wordt een rollend fonds, waardoor het geld telkens opnieuw wordt ingezet voor innoverende projecten of producten”, zegt CEO Dirk Torfs. In Lommel is al 7,4 miljoen euro gepompt. Van plukrobots voor aardbeien tot zelfrijdende auto’s, ze zijn er allemaal mee bezig.

2019aug 05
AZTEQ zonnespiegels

AZTEQ voltooit eerste installatie van zonnespiegels in Oostende

Het energiebedrijf AZTEQ, gevestigd in IncubaThor op Thor Park, heeft de eerste installatie van zonnespiegels in Oostende voltooid. Deze baanbrekende warmtetechnologie produceert geen stroom zoals zonnepanelen, maar groene warmte die gebruikt kan worden door grote bedrijven.

2019jul 26
STRABAG

Let's meet STRABAG

Bij het horen van de naam N.V. STRABAG Belgium S.A. denk je misschien direct aan de bouwindustrie. Maar wist je ook dat STRABAG als het ware de schepper is van onze IncubaThor? Anderzijds zijn zij binnen de IncubaThor-community ook een beetje de vreemde eend in de bijt… Wij laten het hen graag zelf vertellen!

2019jun 07
Team IncubaThor compleet

Nieuwe manager bij IncubaThor

Kathleen Sterckx is vast beraden om een nieuwe energie door IncubaThor te blazen.

2019mei 09
THOR Maintenance

Let's meet THOR Maintenance

Geïnspireerd door het concept van Industrie 4.0 werd THOR Maintenance opgericht. “Machines en processen worden alsmaar complexer en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Vooral voor kleinere bedrijven, waar de technische dienst vaak maar uit één persoon bestaat, is het niet meer haalbaar om die machines zelf te onderhouden.” Benieuwd hoe THOR Maintenance op deze uitdaging inspeelt? Lees het hier!

2019apr 15
Greensoil

Let's meet Greensoil

In februari 2016 maakten we kennis met IncubaThor. We waren meteen overtuigd over het concept dat ideaal was voor ons als startende onderneming.

2019jan 08
Let's meet

Let's meet Green Valley

Green Valley is opgericht in 2008 met als eerste doelstelling een toepassing te ontwikkelen voor de steden en OCMW's. Ontdek wie Green Valley is en wat ze van IncubaThor vinden!

2018dec 04
InnoEnergy

Let's meet InnoEnergy

InnoEnergy, de innovatiemotor voor de Europese energiesector, is al sinds begin 2015 gevestigd bij IncubaThor.

2018nov 05
IncubaThor

IncubaThor zoekt energieke Manager

Ben jij ondernemend, initiatiefrijk en communicatief sterk? Dan ben jij misschien wel de perfecte match die wij zoeken voor IncubaThor!
IncubaThor heeft 3 jaar na de officiële opening een bezettingsgraad van 80%, goed voor een 25-tal bedrijven die samen meer dan 150 werkplekken in gebruik hebben. Om IncubaThor verder te ontwikkelen, om startende en groeiende bedrijven in de energie- en slimme technologiesector aan te trekken en om een klein team binnen IncubaThor te leiden, zijn we op zoek naar een energierijke manager!

2018okt 17