Brightest opent nieuw kantoor bij IncubaThor
6 mei 2020

Brightest wil vanuit nieuw kantoor bij IncubaThor 25 mensen aanwerven

 

The word is out! Brightest NV opent een nieuw kantoor in Limburg en kiest daarvoor voor IncubaThor. Het bedrijf groeide sinds de oprichting in 2016 uit tot een toonaangevende speler in softwaretesting met 65 medewerkers. Dankzij een extra kantoor in het oosten van het land kunnen ze nieuwe klanten en medewerkers aantrekken. Plus hun huidige consultants kunnen dichter bij huis werken. Wij wensen David & Kevin van harte welkom in onze IncubaThor community!

 

Lees hieronder het volledige artikel:

Nieuw bedrijf in Genk wil 25 mensen aanwerven


GENK - Brightest, een Antwerpse onderneming die software test, opent een nieuwe vestiging op Thor Park in Genk. Onder leiding van de 2 Limburgers David Vandingenen en Kevin Pieters zal het team de komende 2 jaar worden versterkt met 25 bijkomende aanwervingen.


“De Thorsite is een hotspot voor technologie, energie en innovatie. Zeg maar de Silicon Valley van Limburg”, zegt Managing Partner Pieter Chiau van Brightest. “We kiezen bewust
voor een dynamische plek waar een aantal jonge bedrijven verenigd zijn.”

“We willen vooral onze regionale verankering benadrukken”, zegt Koen De Wilde, ook Managing Partner bij Brightest. “Het zijn economisch geen evidente tijden door de
pandemie. Maar wij geloven sterk in de toekomst in Limburg. Dit is voor ons een
logische nieuwe stap. Een kantoor in het oosten van het land laat ons toe om nieuwe klanten en medewerkers aan te trekken in de regio.”

Met Kevin Pieters (Hasselt) en David Vandingenen (Oudsbergen) komen er 2 Limburgers aan her roer van de nieuwe entiteit. “Door de coronamaatregelen gaan we in eerste instantie online en telefonisch op zoek naar nieuwe klanten en lokaal talent”, aldus het duo.

Beide managers hebben een jarenlange ervaring in de testingwereld. “We hebben overwogen om een eigen bedrijf op te starten, maar dat zou er precies zo hebben uitgezien als Brightest”, zegt David Vandingenen. “We hoeven het warm water niet opnieuw uit te vinden. Het was logisch om de handen in elkaar te slaan.”

 

Bron: Made in Limburg