7 juli 2017

Beatlunch 2.0 @ IncubaThor

Een leuk alternatief om te lunchen in een gezellige omgeving en te netwerken met gelijkgezinden, dàt is het doel van BeatLunch. ​Op donderdag 6 juli 2017 vond een geslaagde tweede editie van onze jaarlijkse BeatLunch plaats op IncubaThor.

Met een stralende zon aan de hemel en hippe beats van onze DJ zat de sfeer er tijdens deze editie al vanaf het begin goed in. Door de talrijke opkomst werd er heel wat genetwerkt tussen de bewoners van IncubaThor zelf, maar ook de bewoners van partner in crime C-mine Crib die met de buspendel arriveerden zorgden mee voor de aangename, zomerse sfeer en leuke babbels. Verder waren er heel wat bewoners van andere incubatoren en sympathisanten aanwezig. Dit in combinatie met een heerlijke BBQ, verfrissende drankjes en live summer beats door de DJ, resulteerde in een geslaagde Beatlunch 2.0.

Het doel van de lunch was dan ook vast en zeker bereikt. De nieuwsgierigen die graag de sfeerfoto's van Beatlunch 2.0 @IncubaThor willen bekijken kunnen terecht op onze Facebookpagina.

 

Volgende editie 

Kruis zeker 31 augustus 2017 aan in je agenda als je de sfeer wil opsnuiven tijdens de volgende editie. Deze editie van Beatlunch zal plaatsvinden op C-Mine Crib onder de schaduw van de mijnschacht van WinterslagOok dan zal er een pendelbus voorzien zijn, dit keer vanuit Thor Park.