Be part of Thor Park - Episode 1
16 juli 2021

BE PART OF IT • Episode 1/5

| Next episode (2/5) >>

 

IncubaThor op Thor Park is dé place to be voor bedrijven met focus op de energietransitie, industrie 4.0 of nieuwe technologieën. Van start-up, tot scale-up of matuur bedrijf... je zit er middenin. Midden in de professionele werkomgeving, midden in de levendige community van gelijkgezinde ondernemers, én midden in ons (inter-)nationaal netwerk. Het enige wat jij als ondernemer hoeft te doen, is focussen op wat telt: jouw core-business. Deel uitmaken van IncubaThor wil zeggen dat je goed zit, maar bovenal ook dat je snel vooruit kan gaan. Win-win dus! 

 

BE AT THE RIGHT TIME, AT THE RIGHT PLACE

Het belang van een juiste én unieke uitvalsbasis voor jouw (startende) onderneming 

 

    Thor Park, site met karakter 

In Limburg staat Thor Park bekend als de voormalige mijnsite van Waterschei. Het unieke karakter en erfgoed zijn vandaag de dag nog duidelijk zichtbaar op de site. Het gerenoveerde mijngebouw Thor Central en de karakteristieke mijnschacht doemen voor je op als je Thor Park oprijdt. Ongetwijfeld tovert dit aanschouwen een nostalgische glimlach op je gezicht. En je weet... hier kom ik terug. Maar, back to reality. Als ondernemer heb je andere prioriteiten voor je bezoek aan Thor Park. 

 

    Thor Park, site voor bedrijven, wetenschap en technologie 

Als ondernemer word jij aangetrokken tot Thor Park, omdat je niets wil missen van de ontwikkelingen die hier een grote rol spelen: de energietransitie, de slimme maakindustrie en smart cities. De site maakt deze ontwikkelingen mogelijk door een uniek samenspel van vijf entiteiten:

 

    Thor Park, jouw toegang tot de slimme wereld van vandaag en morgen 

Innovatie kan maar ontkiemen onder de juiste omstandigheden. Als start-up, scale-up of mature bedrijf kan jij je business op Thor Park optimaal ontwikkelen. 

  • Voor starters, die broeden op een idee, maken we testen op machines, met de nodige tools en equipment, mogelijk met de komst van de Smart Manufacturing Campus.
  • Voor scale-ups, die klaar zijn voor de volgende stap, staat de reeds bestaande ondernemers-community bij IncubaThor en het uitgebreide netwerk van experten paraat om je te ondersteunen waar nodig.
  • Voor mature bedrijven, die een nieuw kantoor of nieuwe hub willen openen, biedt Thor Park een mooie uitvalsbasis. Bovendien benadruk je zo de regionale verankering van je onderneming.

 

 

 

   Werk jij rond (hernieuwbare) energie of smart manufacturing en wil jij meer weten over de mogelijkheden van jouw start-up of bedrijf op Thor Park?   

   CONTACTEER ONS!   

 

 

| Next episode (2/5) >>