Thor Park Slimme maakcampus
4 september 2019

“Verhuizen om maakindustrie in Limburg te houden”

 

Madolex, een bedrijf uit Genk dat onderhouds- en storingstechniekers naar productiebedrijven stuurt, heeft zonet de verhuisdozen uitgepakt. Vanuit de nieuwe vestiging op Thor Park zal het groeitraject worden verdergezet.

 

“Het grootste objectief van Madolex is het behouden van de maakindustrie in de eigen regio”, zegt bedrijfsleider Olav Bult. “We doen dat door het rendement van de productiebedrijven te verbeteren. Enerzijds gebeurt dat door onze ervaren technici op tijdelijke basis te outsourcen. Anderzijds gaan we nog een stapje verder door de verliezen in de productie van onze klant op te sporen, hier verbeteringen in voor te stellen en tot slot alle optimalisaties door te voeren.”

Om te kunnen doorgroeien in deze business, is Madolex zopas verhuisd naar een nieuwe en ruimere locatie. Er werd gekozen voor IncubaThor op Thor Park. “Dit is dé hotspot voor technologie, energie en innovatie in de regio”, aldus nog Olav Bult. “Hier zitten we in het hart van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met innovatie. Met het opleidingscentrum T2-campus op hetzelfde terrein, kunnen we bovendien onze mensen verder bijscholen.”

Madolex Belgium heeft momenteel 45 techniekers in dienst en zoekt nog bijkomende spcialisten. Het bedrijf is onderdeel van de Madolex Group, die vertegenwoordigd is in Nederland, Duitsland en Tsjechië.

 

Bron: Made in Limburg - madeinlimburg.be 2/09/2019