Meet the startups #2

MEET THE STARTUPS #2

#onlineevent #limburgstartup #incubatorennetwerk

2021apr 29
Webinar: Alternatieve mobiliteitsoplossingen

Webinar: Alternatieve mobiliteitsoplossingen

Cijfers tonen aan dat de meerderheid van de werknemers zich naar het werk verplaatst met de auto. Toch wordt er meer en meer ingezet op alternatieve vervoersmodaliteiten. Hoog tijd om alle do’s and dont’s op een rijtje te zetten.

2021mrt 23
Boost - online netwerkevent

BOOST - Online netwerkevent i.s.m. C-mine Crib

Op donderdag 18 maart organiseren de twee Genkse incubatoren een online netwerkmoment voor ondernemers en werknemers. Da's een flinke portie netwerken voor jou en/of je onderneming!

2021mrt 18
Je eerste werknemer aanwerven

Small group session: Je eerste werknemer aanwerven

Je zaak draait op volle toeren en je kan wel extra man-/vrouwkracht gebruiken. Waar houd je best rekening mee bij zo'n eerste aanwerving? Ontdek het tijdens deze online sessie i.s.m. expert SD Worx.

2021mrt 09
Webinar: Getting the deal done

Webinar: Getting the deal done!

Vandaag de dag zijn samenwerkingen tussen ondernemingen een formule voor groei. Deze kunnen van allerlei aard zijn en het ontstaan van intellectuele eigendomsrechten mag zeker niet uit het oog verloren worden.
Waarop loop je vast en hoe kan je het beter aanpakken? Ontdek het tijdens dit webinar i.s.m. expert Gevers!

2021jan 26
Energy Mission

Energy Mission 2020: Online event

Omwille van de aanhoudende coronacrisis hebben we helaas de spijtige beslissing moeten nemen om het congres Energy Mission 2020, dat op 3 & 4 december 2020 in Genk zou plaatsvinden, te annuleren. Wel komt er een online alternatief op 3 december en stellen we het fysieke event uit naar een nieuwe datum in 2021. Blijf hier op de hoogte!

2020dec 03
Kick-off AFTHOR WORKOUT 5.0

Kick-off AFTHOR WORKOUT 5.0

We blijven gaan... En starten met een vijfde "AFTHOR WORKOUT". Een reeks van 10 georganiseerde sportlessen op Thor Park begeleid door Spartan Athletics. Join us!

2020nov 05
Let's meet Industrya

Let's meet Industrya

Geef jij mee vorm aan de industrie van morgen? Let's meet Industrya!

2020okt 28
Open Call Industrya

Apply now @Industrya en geef mee vorm aan de industrie van morgen

Ben jij de volgende start-up die de industrie van morgen vormgeeft? Industrya roept op tot nieuwe projecten die actief zijn in de sectoren Industrie 4.0, energie en nieuwe materialen. Apply now!

2020okt 15
Kick off AFTHOR WORKOUT

Kick-off AFTHOR WORKOUT 4.0

Exact één jaar geleden startten we bij IncubaThor met onze eerste "AFTHOR WORKOUT". Een reeks van 10 georganiseerde sportlessen op Thor Park begeleid door Spartan Athletics. En... we gaan voor een vierde keer van start!

2020aug 20
LSU: Pitchen voor de CEO

LSU presenteert "Pitchen voor de CEO: Hans Bourlon - Studio 100"

Wil je als startup groeien? Dan is het heel belangrijk om snel klanten te vinden. Limburg Startup en Netwerk Ondernemen helpen je bij je zoektocht om op een snelle manier een grote vis aan de haak te slaan. Tijdens deze sessie van “Pitchen voor de CEO”  zoekt Hans Bourlon naar startups die nieuwe mogelijkheden kunnen bieden om de dienstverlening of operationele flow van Studio 100 te optimaliseren. Heb jij een product of dienst dat een échte meerwaarde kan betekenen voor Studio 100 dan kan jij je kandidaat stellen.

2020mei 11