2020apr 20

Online adviesmeeting ARP: Onverwacht thuiswerken - ben jij er klaar voor?

IncubaThor

De mogelijkheid hebben om thuis te werken: het is nu harder nodig dan ooit. Maar waar begin je als thuiswerken plotseling een noodzaak is geworden, maar je je nog niet verdiept hebt in alle mogelijkheden? Van veilige VPN verbindingen tot een ergonomische werkplek: een goede thuiswerkplek vereist veel aandacht.  

Er zijn veel verschillende keuzes die je hierin moet afwegen. Welk tool kies je om efficiënt samenwerken te faciliteren? En welke apparaten hebben je medewerkers tot hun beschikking thuis? In de huidige werkomgeving moeten IT-oplossingen compatibel zijn met uiteenlopende apparaten, online tools én werkwijzen. Zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams, Cisco Webex en Zoom. Hiermee zorg je voor een ijzersterke combinatie die productief thuiswerken stimuleert. Niks houdt jouw werknemers tegen om een goede output te leveren, net zoals op kantoor.  

Heb jij hierin interesse, maar heb je advies nodig op het gebied van thuiswerken? Dan staat bewoner ARP voor jou klaar. Juist nu willen ze graag de gemeenschap helpen en in staat stellen om flexibel vanuit thuis te werken. Want de economie moet natuurlijk blijven draaien. De ARP-specialisten van Workplace & Mobility helpen jou op weg met persoonlijk advies.

Schrijf je nu in voor een van de online adviesmeetings zodat jouw medewerkers thuis meteen aan de slag kunnen.