M-EAT & GR-EAT met Bolt en pizza
2019okt 24

M-EAT & GR-EAT met Bolt (en pizza!)

IncubaThor

Gemakkelijk en transparant stroom kopen? 

- Kan dat wel?!

Groene energie?

- Wat is dat?!

Mijn steentje bijdragen aan de klimaatproblematiek?

- Hoe dan?!

Bolt werd eind augustus opgericht als het allereerste energieplatform dat het voor mensen gemakkelijk én transparant maakt om stroom te kopen bij lokale opwekkers van groene energie. Als gezin bijvoorbeeld kan je voor het eerst kiezen om bij een Belgische boerderij, tennisclub of bedrijf opgewekte zonne-, wind-, water- of bio-energie af te nemen. Door deze “energy next door”-keten kan je als afnemer dus perfect een kijkje nemen waar jouw energie wordt geproduceerd.

Dit vernieuwde peer-to-peer model is in staat om de energiemarkt grondig te veranderen en werd reeds door verschillende media opgepikt en veelvuldig besproken. Als kersverse start-up – en tevens starter in het programma Startit @KBC – komt Pieterjan Verhaeghen (mede-oprichter en CEO van Bolt) graag zijn visie delen met de IncubaThor community.

Schrijf je in voor onze M-EAT & GR-EAT van donderdag 24 oktober en kom tijdens je lunchpauze (It’zzaaa Pizzaaa) te weten wat dit super-easy energiemodel inhoudt, wie de gezichten achter de groene energie-opwekkers zijn en hoe jij zelf je steentje kan bijdragen!

Wanneer

  • Donderdag 24/10/2019

Waar

  • Steenkool @IncubaThor

Programma

  • 11u45: Ontvangst met pizza
  • 12u00: Uiteenzetting door Pieter Verhaeghen (mede-oprichter en CEO Bolt)

Deelname

  • Gratis
  • Voor iedereen toegankelijk

Schrijf hier in

 

www.boltenergie.be