2020apr 28

LRM organiseert "Online contactdag financiering & subsidies voor projecten in Limburg"

IncubaThor

 

Ben je op zoek naar financiering voor de (door)start van je onderneming, een nieuw project in Limburg, ...? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze virtuele contactdag een online afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

Tijdens de contactdag financiering en subsidies kan je een online afspraak maken met Isabelle De Wit van PMV en/of met Gunter Plevoets van LRM voor financieringsvragen en/of met Luc Royackers van Agentschap Innoveren & Ondernemen voor subsidievragen.

Isabelle De Wit bij PMV kan aan de hand van jouw concreet dossier en financieringsbehoefte de voor jouw geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen.

Gunter Plevoets is binnen LRM onder meer verantwoordelijk voor de KlimOp-lening, doch kan jou ook in contact brengen met hun investment managers inzake aandelenparticipaties.

Luc Royackers werkt als bedrijfsadviseur subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijkt voor welke steunmaatregelen je in aanmerking kan komen. Hij oriënteert jou ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

   Wanneer   

  • Dinsdag 28/04/2020

   Waar   

  • Online

   Programma   

  • 9u30 - 17u00
  • Een persoonlijk gesprek met een expert neemt maximaal 30 minuten in beslag 

   Deelname   

  • Deze contactdag is gratis, maar inschrijving is wel verplicht
  • Geef via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen 
  • Voor een gesprek met PMV en/of LRM word je gevraagd om een (summier) businessplan door te sturen naar Ingeborg Jacobs, uiterlijk 4 dagen voor de contactdag