De Warmste Winterbar
2019dec 12

De Warmste Winterbar

IncubaThor
 
Op donderdag 12 december organiseren ARP, STRABAG en INCUBATHOR De Warmste Winterbar. Een initiatief ten voordele van de Warmste Week van Studio Brussel. Zorg jij er mee voor dat De Warmste Winterbar ook écht dé warmste wordt?!
 
WINTERBAR
Onze Bar Thoriste wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot De Warmste Winterbar. Vanaf 17u00 kan je smullen van dampende, winterse lekkernijen. Bovendien zou een winterbar geen winterbar zijn zonder de jenevertjes. Maar ook minder geestrijke dranken zullen geserveerd worden. Geen reden dus om niet met ons en andere bewoners mee te komen klinken!

 
Koop ter plekke jouw jetons: €2,00 per consumptie.

BOEKJE VERZOEKJE
DJ Mathics bracht ons al eens in zomerse sferen tijdens de Beatlunch, maar ook tijdens De Warmste Winterbar doet hij het kwik stijgen naar ongekende hoogtes. Hij zal dit doen aan de hand van jouw favoriete (dans-)nummertjes.

 
Boek op voorhand je verzoekje aan het onthaal van IncubaThor door 1€ per aangevraagde song in de jukepot te doneren.
 
FOUTE KERSTTRUICOMPETITIE
Waarom zou je er op een kerstfeestje op je paasbest uitzien, als je ook een foute kersttrui kan dragen? Want laten we even eerlijk zijn: een foute kersttrui is voor iedereen (stiekem of minder stiekem) wel een guilty pleasure. De Warmste Winterbar is dé ideale gelegenheid om met jouw pronkstuk te blinken.

 
Haal je kersttrui van de kapstok en kom in kersttrui. Wie weet ga jij als sluitstuk van de avond naar huis met de winnende prijs!
 
GOED DOEL
De opbrengsten van De Warmste Winterbar gaan naar ’t Fabriek en Bednet.
De Genkse organisatie ’t Fabriek bestaat uit een divers team met één duidelijke visie: iedereen – zonder enige uitzondering – de kans bieden om interesses en talenten te ontplooien in de vorm van een zinvolle dagbesteding of zelfs in de aanloop naar een loopbaan. ’t Fabriek biedt lokalen, workshops en een boetiek écologique aan waar dit alles kan plaatsvinden.
BedNet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet.

 
Dus, boek je verzoeknummertje(s), haal je foute kersttrui uit en kom lekker mee genieten tijdens De Warmste Winterbar.
Meer info & inschrijven
EEN INITIATIEF VAN:
 
Initiatiefnemers