ARP Event
2019aug 01

ARP Collaboration & Modern Meetings Event - Nieuwste trends en topics

IncubaThor
Plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen samenwerken, dat is de nieuwe werkstandaard anno 2019. Vooral Millenials (18-34 jaar) verwachten een nieuwe manier van flexibel werken. Zij willen altijd en overal kunnen werken. Dat is geen privilege meer, maar een must. Zij zijn opgegroeid met mobiele apparaten en gewend aan mobiel werken.  Maar liefst 70% van de werknemers geeft inmiddels de voorkeur aan een videoconferentie boven een face to face meeting met reistijd.
 
Benieuwd hoe je hier als werkgever mee omgaat? ARP vertelt je er alles over tijdens het ARP Collaboration  & Modern Meetings Event (01/08/2019 – 09/08/2019). Ze gaan in op relevante methodes en merken en geven voorbeelden uit de praktijk.  Daarnaast behandelen ze een aantal klantcases en kijken ze welke oplossingen bij jouw persoonlijke situatie passen.
 
Tijdens dit event komen verschillende trends en topics aan bod over Collaboration & Modern Meetings. Inclusief de kennismaking met de Microsoft Hub 2, CTOUCH & Cisco Webex Board.
Om het event persoonlijk en op maat te maken, kun je hiervoor een tijdsblok in de agenda van ARP boeken. Zo kunnen zij volledig ingaan op jouw actuele situatie en al je vragen over deze topics.