WeSmart

In 2018 en 2019 hebben twee richtlijnen van de Europese Unie de mogelijkheid geboden om lokaal energie te produceren, te verkopen en te delen met uw buren. 
Door lokaal te produceren worden onvermijdelijke verliezen voorkomen die zich wel in de traditionele energiesector voordoen. Gemiddeld geraakt zo'n 1,45% (Elia 2020) van de geproduceerde energie in zijn transport en 3,03% (Sibelga 2020) in zijn distributie verloren. De toetreding tot een energiegemeenschap is dus een eerste stap om minder en beter te verbruiken.

WeSmart begon in 2018 te werken aan energiegemeenschappen met als doel een sociaal en ecologisch positief bedrijf te zijn. Zij ondersteunen bij het creëren van een energiegemeenschap die het beste bij de klant past, zonder extra werk en met de garantie geld te besparen. Zo biedt WeSmart diensten aan om deelnemers aan de klant zijn/haar gemeenschap te verzamelen en om economisch compatibele productie- en verbruiksprofielen te hebben.
WeSmart heeft ook een digitaal platform ontwikkeld om de klant in staat te stellen zijn/haar energiegemeenschap gemakkelijk te beheren. Hiermee kan je als klant je productie én energieverbruik volgen, profiteren van aanbevelingen over het beste verbruik en de energierekening ontvangen tegen onklopbare prijzen!

Zo zal WeSmarts eerste energiegemeenschap bij Greenbizz Brussel de deelnemers toelaten om 10% te besparen op hun energiefactuur en hun CO²-uitstoot met 1,98 ton te verminderen!

Ben je nieuwsgierig naar meer? Ben je bereid om jouw energierekening te verlagen en tegelijkertijd het milieu te beschermen?
Neem contact op met WeSmart. Zij beantwoorden jouw vragen.

 

Vind WeSmart op:

Linkedin : https://www.linkedin.com/company/wesmart/
Facebook : https://www.facebook.com/wesmartchallenge/
Instagram : https://www.instagram.com/wesmart.energy/