Reditech Engineering

Al meer dan 20 jaar levert Reditech oplossingen aan bedrijven in de fabrieks-, proces- en logistieke automatisering. Onze klanten bevinden zich in de Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemische industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren.

Naast volledige turnkey projecten verlenen onze consultants ook advies met betrekking tot uitdagingen in automatisering en kunnen onze ervaren ingenieurs on-site ingezet worden voor langere periodes.

In de voorbije 20 jaar heeft Reditech een grote hoeveelheid kennis en know-how opgedaan, wat ons in staat stelt om onze klanten een 360° aanpak te bieden.

Van elektrische engineering, automatiseringsoplossingen tot volledige Manufacturing Execution Systemen gekoppeld aan het ERP-pakket.

Dankzij onze merkonafhankelijkheid kunnen we probleemloos systemen van verschillende leveranciers integreren, waardoor we de sterktes van deze systemen combineren ten voordele van de klant.

Met kantoren wereldwijd is ons team in staat om klanten on-site bij te staan en nieuwe internationale projecten perfect te ondersteunen.

Bij Reditech vinden we de juiste oplossing voor uw uitdaging!