Om je optimaal te kunnen ondersteunen, kun je bij IncubaThor rekenen op een interessant expertennetwerk.

De experten van ons partnernetwerk staan steeds ter beschikking van onze bedrijven op IncubaThor. Zo kun je bij een van onze experten terecht voor al je vragen rond subsidies, HR, juridische kwesties,... Onze partners staan je niet alleen bij met eerstelijnsadvies en coaching, ook organiseren ze regelmatig workshops om je te informeren en bij te scholen rond bepaalde topics.

SD Worx

SD Worx staat voor een complete dienstverlening op het vlak van payroll, hr, fiscaliteit en sociale wetgeving.
Gebundeld in één geïntegreerd pakket of in afzonderlijke delen.
Aangepaste tools, bewezen methoden, een kenniscentrum dat zowel op hr- als juridisch vlak de toon zet en gespecialiseerde medewerkers.

Adlex Advocaten

Elke advocaat van de associatie is onderlegd in meerdere voorkeurmateries waardoor alle rechtsdomeinen behandeld kunnen worden.
Een geschil met diverse juridische facetten of probleemstellingen wordt aan het oordeel en advies van meerdere rechtspractici onderworpen.
Ondernemingen in moeilijkheden en insolventie kunnen ook specifiek hiervoor terecht bij AdlexAdvocaten

SD Worx Staffing Solutions

Als mensen vanuit hun krachten en talenten kunnen groeien, dan gebeuren er mooie dingen.
Ze worden gelukkiger, en dat merk je in alles wat ze doen. Gelukkige medewerkers, gelukkige uitzendkrachten en gelukkige klanten: dat is het doel van SD Worx Staffing Solutions met succes als resultaat.
SD Worx Staffing Solutions helpt u met het vinden van de geschikte medewerkers.

Background color: 
#FFFFFF

Fineko

In welke fase van ondernemen u zich ook bevindt: u wil zich onbekommerd focussen op uw kernactiviteit. Zonder afleiding. Zonder zorgen over de cijfers in uw boekhouding of de lettertjes in uw contracten. Fineko ontzorgt. Financieel. Fiscaal. Legaal.

U centraal
U wil een klare kijk op uw financiën, boekhouding en contracten – op élk moment. Via één aanspreekpunt dat alles voor u regelt. Fineko schenkt u gemoedsrust. We volgen op, sturen bij én optimaliseren. Vanuit een hechte vertrouwensrelatie. Met een team dat u centraal zet. Dat op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. En al haar expertise bundelt voor u ... mét de glimlach.
 
Fineko: van A tot Zorgeloos.

Provincie Limburg

“Limburg, hier groeien ideeën” is een initiatief van de provincie Limburg.
Limburg is dé startersregio bij uitstek. Twijfel je er toch nog over? Dan kan je hier de grootste troeven van Limburg als startersregio ontdekken!
Samen met Limburg StartUp slaan ze de handen in elkaar om startende ondernemers te begeleiden om uit te groeien tot een succesvolle onderneming.

Limburg StartUp

Limburg Startup is een open platform, een first class starters community, gedragen en ontwikkeld door ondernemend Limburg met als doel bestaande startup initiatieven te verbinden, startups te versterken en hun groeiprocessen te versnellen.
Door alle stakeholders uit het brede startup landschap met elkaar te verbinden, geven ze een versnelling aan het jong ondernemerschap binnen de provincie en laten ze het ondernemerschap in de regio groeien.
Starten doe je niet alleen, maar samen met andere partners, collega ondernemers en organisaties. Zij bieden je een overzicht van het aanbod en brengen je in contact met gemotiveerde LSU-coaches die hun ervaring delen en hun netwerk openstellen.

Background color: 
#FFFFFF

Agentschap Innoveren & Ondernemen

Agentschap Innoveren & Ondernemen is het aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Innovatie en ondernemerschap wordt door hen gestimuleerd en ondersteund. Op deze manier willen ze bijdragen aan een gunstig ondernemersklimaat.

Interreg EMR

Vlaanderen-Nederland subsidieert grensoverschrijdende projecten voor slimme, groene en inclusieve groei.
Om problemen in grensregio’s aan te pakken en grensoverschrijdende samenwerking binnen Europa te bevorderen, heeft de Europese Unie het Interreg-programma in het leven geroepen.
Een grensoverschrijdende samenwerking met verschillende incubatoren, van elkaar leren, tips en tricks ontdekken, een gemeenschappelijk programma uitwerken,… We kijken uit naar het resultaat van dit project.

Innovatiecentrum Limburg

De vijf Innovatiecentra in Vlaanderen vormen ieder een lokaal aanspreekpunt voor bedrijven rond innovatie. Ze bieden individuele ondersteuning bij jouw innovatieproject.
Dat doen ze in de eerste plaats door je te begeleiden naar geld voor innovaties en naar de juiste kennis en partners.
Daarnaast bieden ze verschillende diensten en adviezen, die je helpen om je innovatief idee uit te werken tot een succesvol product, steeds praktisch en op maat van de KMO.

Background color: 
#ffffff