Madolex

Madolex is een technische dienstverlener gespecialiseerd in productiebedrijven in verschillende industrieën zoals voeding, drank, metaal, kunststof, automotive en drukkerij. Doelstelling van Madolex is voor deze bedrijven een optimaal productierendement te bereiken zodat hierdoor “de maakindustrie” in eigen regio behouden blijft.

Om deze doelstelling te bereiken heeft Madolex het FactoryWatch® verbeterprogramma ontwikkeld. Dit is een uniek en gezamenlijk verbeterprogramma van alle Madolex bedrijven met specialismen gericht op proces- en bedrijfsoptimalisatie.

Aan de hand van datameting en analyses maakt FactoryWatch® onderhouds- en productieprocessen inzichtelijk. Concrete en praktische verbeteradviezen en verbetertrajecten zorgen daarna voor een hogere productie-output en daardoor een verhoging van het bedrijfsrendement.

Madolex biedt daarnaast ook technici en engineers op tijdelijke basis aan om op een flexibele manier te ondersteunen in maintenanceafdelingen van bedrijven. Madolex Belgium is gevestigd in Genk en Geel en onderdeel van de Madolex-Group met verschillende bedrijven in Nederland, Duitsland en Tsjechië.

[email protected] +32 (0) 89 32 12 12 www.madolex.be