Als IncubaThor voor ondernemingen in slimme energietoepassingen, geloven wij er sterk in dat onze bedrijven de toekomst van morgen zullen bepalen. Een groene toekomst, waarin hernieuwbare energie en het slim om gaan met energie een belangrijke rol zullen spelen. 

Met onze grondvesten op een oude steenkoolsite staan wij samen met de andere spelers op Thor Park in voor de transitie van zwarte energie naar groene energie. De toekomst is aan ons.

 

We are IncubaThor!

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. 
"Een haven van startup bedrijven", "bedrijfsverzamelgebouw", "community", "eerste hulp bij startende bedrijven", ...
Leer enkele van onze bewoners kennen en waarom zij kozen voor IncubaThor!

Een succesverhaal maken van een goed idee,

dat is het doel van elke ondernemer. IncubaThor is de ideale uitvalsbasis voor startende bedrijven én groeibedrijven: voor starters om die sprong te wagen, voor onderzoekers om spin-off activiteiten op te starten, voor KMO's om hun groei verder te zetten, of voor R&D-afdelingen van grotere (inter)nationale bedrijven die in een stimulerende omgeving een beroep kunnen doen op de competenties uit de wetenschappelijke onderzoeksomgeving.

Wij voorzien onze bedrijven van ondersteuning bij het ondernemen.

We bieden een dienstenformule aan waar bedrijven gebruikmaken van ruimte, expertise én een netwerk. Wij zorgen voor een zo optimaal mogelijke omkadering, zodat onze bedrijven zich kunnen focussen op wat écht telt: hun bedrijf runnen.

 

 

IncubaThor maakt deel uit van het ecosysteem van Thor Park,

waar bedrijven, onderzoeksinstellingen, investeerders en talent elkaar ontmoeten. Thor Park zet het mijnverleden in Waterschei om in een opportuniteit voor de toekomst. De voormalige mijnsite transformeerde zich op doordachte wijze tot de hotspot voor technologie, energie en innovatie. De ondernemingen bij IncubaThor kunnen volop gebruikmaken van de faciliteiten, kennis en talenten van Thor Park.

 

Het ecosysteem van Thor Park

 

IncubaThor maakt deel uit van de LRM-groep.

IncubaThor is een realisatie van LRM, Stad Genk, KULeuven en Campus EnergyVille

- met financiële steun van Agentschap Innoveren en Ondernemen.

#FFEF36

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#FFEF36