Continu Professionals

Als specialist in het rekruteren en aanwerven zorgt Continu Professionals er voor dat professionals in de Bouw & infra, Engineering & R&D, Techniek & Productie en Sociale huisvesting niet alleen een (nieuwe) baan krijgen, maar ook een echte carrière. Continu Professionals biedt zowel mogelijkheden binnen de private als de publieke sector.
Dit doen ze door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe job. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan staan ze voor je klaar.
Continu Professionals geeft je die ondersteuning. Jouw werkterrein is hun werkterrein. Continu Professionals is er kind aan huis en kent iedereen. Dus of je nu wel of niet op zoek bent naar een nieuwe job, dat maakt niet uit. Jouw carrière verdient elke dag aandacht. Werk daar samen aan met Continu Professionals.

Continu Professionals is oorspronkelijk ontstaan in Nederland in 1995. In 2016 is de stap gemaakt naar België. Vanuit de Nederlandse kantoren in Maastricht, Eindhoven en Breda werken zij echter al langer samen met diverse werkgevers in met name het grensgebied van Vlaanderen met Nederland. Denk hierbij aan Kumpen, Renotec, B&R Bouwgroep, Spranco, Van Roey en Van de Kreeke. Vanwege de goed overbrugbare reisafstand voor kandidaten uit dit gebied, kunnen bediendenprofielen gemakkelijk hun werkgever in België of Nederland kiezen. Vanuit de nieuwe Belgische wervingskantoor in Genk zijn ze echter nog beter in staat de Belgische arbeidsmarkt te bedienen.

Nieuwsgierig wat Continu Professionals voor u als werkgever of werknemer kan betekenen? Neem dan contact op!

[email protected] +32 (0)478 84 43 73 www.continu.be