Continu Professionals

Continu is specialist in het rekruteren en aanwerven van bediendenprofielen in de sectoren bouw, infra, elektromechanica en hvac. Oftewel, wij brengen technische bediendenprofielen in contact met werkgevers zodat zij hun droomjob kunnen realiseren. Daarnaast nemen wij het wervingsproces uit handen voor werkgevers zodat zij enkel de juiste kandidaat aanwerven.

Ons streven is hierbij altijd naar jobs met optie vast. Dit levert immers een structurele oplossing voor zowel kandidaat als werkgever op. Investeren in een nieuwe job of kandidaat vraagt om een goede basis om een sterke band op te kunnen bouwen. Blijkt de match toch minder succesvol? Dan kunnen werkgevers zich beroepen op de ‘No cure, no pay’ regel die wij als zekerheid aanbieden bij een nieuwe aanwerving.

Wij werken reeds enkele jaren aangenaam samen met diverse Vlaamse bedrijven, zoals wat betreft het aanleveren van specialistische bediendenprofielen voor vacatures in Vlaanderen en Nederland. Er zijn al diverse (interim)medewerkers via Continu bij hen werkzaam. Wij beseffen maar al te goed dat elke organisatie uniek is. Daarom passen wij eenvoudig de dienstverlening aan zodat zowel KMO organisaties als multinationals profiteren van Continu.

Continu is oorspronkelijk ontstaan in Nederland in 1995. In 2016 is de stap gemaakt naar België. Vanuit onze Nederlandse kantoren in Maastricht, Eindhoven en Breda werken wij echter al langer samen met diverse werkgevers in met name het grensgebied van Vlaanderen met Nederland. Denk hierbij aan Kumpen, Renotec, B&R Bouwgroep, Spranco, Van Roey en Van de Kreeke. Vanwege de goed overbrugbare reisafstand voor kandidaten uit dit gebied, kunnen bediendenprofielen gemakkelijk hun werkgever in België of Nederland kiezen. Vanuit ons nieuwe Belgische wervingskantoor in Genk zijn we echter nog beter in staat de Belgische arbeidsmarkt te bedienen.

Nieuwsgierig wat we voor u als werkgever of werknemer kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

[email protected] +32 (0)478 84 43 73 www.continu.be