Brightest - Regio Oost

Brightest is een Belgisch IT-bedrijf gespecialiseerd in software kwaliteit met een focus op software testing. De gemotiveerde software testing professionals helpen klanten bij het bereiken van hun kwaliteitsdoelstellingen door het aanreiken van innovatieve oplossingen en diensten.

Vandaag, 5 jaar na oprichting, is Brightest uitgegroeid tot een scale-up met 80 medewerkers die een 50-tal klanten adviseren en bijstaan over heel België en over verschillende sectoren heen. Het leveren van kwalitatieve software is een complex en voortdurend proces en vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Dankzij de specialisatie en onafhankelijkheid is Brightest uitgegroeid tot een betrouwbare & flexibele partner voor heel wat organisaties in uiteenlopende sectoren. Werknemers en klanten worden hoog in het vaandel gedragen. De dienstverlening kan zich groeperen tot de volgende 4 services: consultancy, flex testing, test assessments en trainingen.

De aanpak van Brightest is uniek. De medewerkers komen op de eerste plaats; zij maken het verschil. Gezonde, gelukkige en gemotiveerde medewerkers presteren beter en maken van onze klanten ook gelukkige klanten. Daarom zetten zij in op fysieke en mentale coaching trajecten die professionele en individuele groei garanderen.

Tegelijkertijd, zorgt continue investering in innovatieve oplossingen, tools en opleidingen voor voortschrijdende inzichten. Deze inzichten vertalen zich in medewerkers die steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe trends over verschillende sectoren heen en in het aanbieden van geindividualiseerde oplossingen aan onze klanten. Dit laat hen toe om de opgebouwde kennis basis open te stellen in de vorm van unieke opleidingen binnen de Brightest Academy. Op die manier evolueert Brightest naar DE refentie als kenniscentrum voor software kwaliteit en testing.

Kiezen voor Brightest is kiezen voor zorgeloze software kwaliteit en testing.