Advantive

Advantive is een innovatieve ICT-dienstverlener met een duidelijke focus op Microsoft technologie. De bedrijfsfilosofie is namelijk dat wanneer je ergens écht goed in wilt zijn, je een focus moet hebben. Bij Advantive zijn ze ervan overtuigd dat mede door het hoge kennis- en innovatieniveau van de medewerkers, er concreet antwoord kan gegeven worden op complexe ICT-vraagstukken. Dit doen ze sector en branche onafhankelijk. Vanuit dit perspectief, de focus op en kennis van Microsoft oplossingen, zijn de hoofdwerkzaamheden onder te verdelen in vier pijlers: bedenken, bouwen, beheren en beleven.

Advantive bedenkt voor én samen met u de meest geschikte en passende oplossing om uw dienstverlening zo klantgericht, toegankelijk en efficiënt te maken.

Advantive bouwt specifieke oplossingen om uw bedrijfsprocessen en –veranderingen te optimaliseren.

Naast het bedenken en bouwen van toepasbare oplossingen, beheert Advantive ook uw ICT-omgeving waar nodig, zodat deze operationeel is én blijft.

Ten slotte, laat Advantive iedereen binnen uw organisatie de nieuwe technologie beleven. Een overtuigd medewerker doet uw ICT-investeringen pas echt renderen.