Bij IncubaThor krijg je meer dan een bedrijfsruimte. We bieden je een pakket aan van kantoorruimte, gemeenschappelijke faciliteiten, diensten en een interessante community - en dat allemaal in een inspirerende omgeving! Jij focust je op je core business, wij zorgen voor de juiste omkadering.

Ruimte op maat van jouw bedrijf

 

Van satellietkantoor tot closed office space: IncubaThor is de ideale uitvalsbasis voor starters, ambitieuze groeibedrijven en alles daartussenin. Met onze Coworking Space en een grote variatie aan kantoorunits, vind je bij IncubaThor altijd wel de geschikte werkplek voor jouw bedrijf.

 

Ontdek hier onze formules

 

Professionele setting


Ook voor je brainstormsessies, workshops of meetings hoef je niet ver te zoeken. De bedrijven bij IncubaThor kunnen één van onze vergaderzalen boeken aan het onthaal.

De toevallige ontmoetingen worden netjes geregeld in onze Bar Thoriste. Het is uiteraard ook dé plek om informeel te meeten, te lunchen of te trakteren voor je verjaardag.

 

 

Ontzorgen van A tot Z

 

IncubaThor zorgt voor een zo optimaal mogelijke omkadering, zodat jij als bedrijf kan focussen op wat écht telt: jouw bedrijf runnen.

Zo zorgen onze onthaalmedewerkers voor de professionele ontvangst van je bezoekers, de bedeling van de post en de afhandeling van kleine administratieve taken.

Ook alle gebouwgerelateerde diensten worden verzorgd door IncubaThor. Zo rekenen we bijvoorbeeld de reguliere nutsvoorzieningen, poetsservice, afvalophaling e.d. niet door aan de bedrijven. 

Daarnaast ondersteunt IncubaThor via haar uitgebreid partnernetwerk de bedrijven ook met een zakelijke dienstverlening: financiën, subsidies, verzekeringen, juridische kwesties, HR... Onze experten helpen je graag verder! 

 

Maak kennis met Team IncubaThor

Background color: 
#FFFFFF

Community

 

Onze bewoners vormen een gezonde mix van starters en groeiers. Bovendien zijn er verschillende sectoren verenigd die elkaar stimuleren en versterken. Zo ontstaan er regelmatig interessante samenwerkingen. Om de community te stimuleren organiseert IncubaThor ook events voor bewoners en houdt ze hen op de hoogte van alle mogelijks interessante activiteiten en events. 

Bedrijven bij IncubaThor maken ook deel uit van de Limburg Startup-community, LRM en het Limburgse incubatorennetwerk. Binnen deze overkoepelende community weten ze als geen ander dat elke start-up een goed klankbord nodig heeft.

 

Maak kennis met de community

Thor Park, onze campus

 

De ondernemingen bij IncubaThor kunnen volop gebruikmaken van de faciliteiten, kennis, talenten en het netwerk van Thor Park. Thor Park is geen bedrijventerrein, het is een campus waar onderzoek en ontwikkeling (EnergyVille), onderwijs en talentvorming (T2-Campus) en ondernemerschap (IncubaThor) hand in hand gaan.

Naast een hoogwaardig technologiepark, is Thor Park ook een inspirerende en groene omgeving: een wandeling of een picknick tussen de middag? Op Thor Park kan het allemaal!

 

Meer info over Thor Park

 

Regelluwe zone

 

Thor Park is erkend als een regelluwe zone voor energie. Het grote voordeel van deze erkenning - de eerste in Vlaanderen - is dat de verschillende wetenschaps- en energieinstellingen op Thor Park kunnen opereren zonder de administratieve procedures voor leveranciersvergunningen. Het is EnergyVille die als eerste ervoor zal zorgen dat energie kan worden uitgewisseld tussen de verschillende gebouwen op de site.

Als jonge ondernemer, start-up of scale-up bedrijf bij IncubaThor zorgt de regulluwe zone op Thor Park voor nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen. Van een ideale proeftuin- en groeiomgeving gesproken!

Background color: 
#FFFFFF

Onderzoek en ontwikkeling

 

EnergyVille verenigt de onderzoeksinstellingen KULeuven, VITO, imec en UHasselt en verricht onderzoek naar duurzame energie en intelligente energiesystemen.

Bewoners bij IncubaThor genieten van een reductietarief voor het gebruik van atelierruimtes en laboratoria. Ze kunnen de kennis op EnergyVille ook aanwenden voor hun eigen projecten én worden als eerste op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe ontwikkelingen op EnergyVille.

 

Meer info over EnergyVille

 

Onderwijs en talentvorming

 

T2-campus is een technologie- en talentcampus waar studenten, werkzoekenden en werknemers ondergedompeld worden in de wereld van technologie en innovatie. Je kan er terecht voor opleidingen in vier domeinen: Elektro (elektronica, elektriciteit, maintenance), ICT (ICT, gaming, design & 3D), New Energy (energy, heating & cooling) en New Materials (metal, contruct).

Als ondernemer ben je steeds op zoek naar talent. Daarom krijgt het aanbod van opleidingen op T2-campus mee vorm door de wisselwerking met de bedrijven op de site. Zo kunnen de bedrijven op Thor Park rekenen op de uitstroom van hoogopgeleide, technische en technlogische geschoolde medewerkers.

 

 Meer info over T2-campus

Thor Central

 

Thor Central is het monumentale hoofdgebouw en vormt letterlijk de verbinding tussen het mijnverleden en de nieuwe bedrijvigheid. Waar het gebouw vroeger het centrale punt was, fungeert Thor Central nu ook als de ontmoetingsplaats voor technologische interactie tussen mensen, bedrijven en onderzoeksinstellingen.

Samenbrengen én verbinden staan centraal in dit business- en eventcentrum: hét ideale decor voor al je meetings, incentives, congressen en evenementen (MICE).

Ook voor een zakenlunch, diner of een gezellig etentje onder collega's kan je op Thor Central terecht bij Brasserie Lampada en Restaurant Partaasch

Thor Central huisvest zelfs het kinderdagverblijf Familia waar werknemers hun baby's en peuters kunnen afzetten en weer oppikken. 

 

Meer info over Thor Central

 

Background color: 
#FFFFFF