Bij IncubaThor krijg je meer dan een bedrijfsruimte. We bieden je een pakket aan van kantoorruimte, gemeenschappelijke faciliteiten, diensten en een interessante community - en dat allemaal in een inspirerende omgeving! Jij focust je op je core business, wij zorgen voor de juiste omkadering.

Ruimte op maat van jouw bedrijf

 

Van satellietkantoor tot closed office space: IncubaThor is de ideale uitvalsbasis voor starters, ambitieuze groeibedrijven en alles daartussenin. Met onze Coworking Space en een grote variatie aan kantoorunits, vind je bij IncubaThor altijd wel de geschikte werkplek voor jouw bedrijf.

 

Ontdek hier onze formules

 

Gemeenschappelijke faciliteiten


Ook voor je brainstormsessies, workshops of meetings hoef je niet te ver te zoeken: de bedrijven op IncubaThor kunnen gewoon één van onze vergaderzalen boeken aan het onthaal.

De toevallige ontmoetingen worden netjes geregeld in onze Bar Thoriste. Maar het is uiteraard ook dé plek om informeel te meeten, te lunchen of te trakteren voor je verjaardag

 

 

Diensten

 

Bij IncubaThor zorgen onze onthaalmedewerkers voor de professionele ontvangst van je bezoekers, de bedeling van de post en de afhandeling van kleine administratieve taken.

Ook alle gebouwgerelateerde diensten worden verzorgd door IncubaThor. Zo rekenen we bijvoorbeeld de nutsvoorzieningen, poetsservice, afvalophaling, onroerende voorheffing e.d. niet door aan de bedrijven. 

Daarnaast ondersteunt IncubaThor via haar partnernetwerk de bedrijven ook met een zakelijke dienstverlening: financiën, subsidies, verzekeringen, juridische kwesties, HR... De experten van ons partnernetwerk helpen je graag verder! 

 

Background color: 
#FFFFFF

Thor Park, onze campus

 

De ondernemingen op IncubaThor kunnen volop gebruikmaken van de faciliteiten, kennis, talenten en het netwerk van Thor Park. Thor Park is geen bedrijventerrein, het is een campus waar onderzoek en ontwikkeling (EnergyVille), onderwijs en talentvorming (T2-Campus) en ondernemerschap hand in hand gaan.

Thor Central fungeert als de ontmoetingsplaats van Thor Park en is het ideale decor voor al je meetings, congressen en evenementen. Ook voor een zakenlunch, diner of een gezellig etentje onder collega's kan je op Thor Central terecht bij Brasserie Lampada en Restaurant Partaasch. 

Thor Park heeft zelfs een kinderdagverblijf waar werknemers hun baby's en peuters kunnen afzetten en weer oppikken.

Tenslotte is het stedelijk park van Thor Park een schitterende omgeving. Een wandeling of een picknick tussen de middag? Op Thor Park kan het allemaal.

 

Meer info over Thor Park

 

Onderzoek & Ontwikkeling

 

EnergyVille verenigt de onderzoeksinstellingen KU Leuven, VITO, imec en UHasselt en verricht onderzoek naar duurzame energie en intelligente energiesystemen.

Bewoners van IncubaThor genieten een reductietarief voor het gebruik van de atelierruimtes en laboratoria. Ze kunnen de kennis op EnergyVille ook aanwenden voor hun eigen projecten én worden als eerste op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe ontwikkelingen op EnergyVille.

 

Interesse in een samenwerking met EnergyVille?

 

Community

 

Onze bewoners vormen een gezonde mix van starters en groeiers. Bovendien zijn er verschillende sectoren verenigd die elkaar stimuleren en versterken. De werknemers van de verschillende bedrijven komen elkaar regelmatig tegen in onze cafetaria. Zo ontstaan er regelmatig interessante samenwerkingen. IncubaThor organiseert ook regelmatig zelf events voor bewoners en houdt ze op de hoogte van alle mogelijks interessante activiteiten en events.

IncubaThor maakt deel uit van Thor Park, zo kunnen we onze bedrijven een groter netwerk aanbieden. Thor is één grote community met gemeenschappelijk interesse in technologie, energie, innovatie, onderzoek & ontwikkeling, talentontwikkeling en ondernemerschap.

Limburg telt inmiddels negen incubatoren. Alle 9 maken we deel uit van de Limburg Startup community, waar ze als geen ander weten dat elke start-up een goed klankbord nodig heeft. Limburg Startup heeft een team van professionele coaches waarmee onze bewoners vrijblijvend kunnen sparren. Elke coach is thuis in een bepaald domein en heeft zijn/haar eigen specifieke kennis.

Background color: 
#FFFFFF