Webinar: Getting the deal done

Webinar: Getting the deal done!

Vandaag de dag zijn samenwerkingen tussen ondernemingen een formule voor groei. Deze kunnen van allerlei aard zijn en het ontstaan van intellectuele eigendomsrechten mag zeker niet uit het oog verloren worden.
Waarop loop je vast en hoe kan je het beter aanpakken? Ontdek het tijdens dit webinar i.s.m. expert Gevers!

2021Jan 26
Energy Mission

Energy Mission 2020: Online event

Due to the ongoing Corona crisis, we unfortunately had to make the decision to cancel the Energy Mission 2020 conference, which was to take place in Genk on 3 & 4 December 2020. There will be an online alternative on December 3 and we will postpone the physical event to a new date in 2021. Stay tuned!

2020Dec 03
Kick-off AFTHOR WORKOUT 5.0

Kick-off AFTHOR WORKOUT 5.0

We keep going strong and start with the fifth "AFTHOR WORKOUT". A series of 10 organized sports classes at Thor Park guided by Spartan Athletics. Join us!

2020Nov 05
Let's meet Industrya

Let's meet Industrya

Do you shape the industry of tomorrow? Let's meet Industrya!

2020Oct 28
Open Call Industrya

Apply now @Industrya en geef mee vorm aan de industrie van morgen

Ben jij de volgende start-up die de industrie van morgen vormgeeft? Industrya roept op tot nieuwe projecten die actief zijn in de sectoren Industrie 4.0, energie en nieuwe materialen. Apply now!

2020Oct 15
Kick off AFTHOR WORKOUT

Kick-off AFTHOR WORKOUT 4.0

Exact één jaar geleden startten we bij IncubaThor met onze eerste "AFTHOR WORKOUT". Een reeks van 10 georganiseerde sportlessen op Thor Park begeleid door Spartan Athletics. En... we gaan voor een vierde keer van start!

2020Aug 20
LSU: Pitchen voor de CEO

LSU presenteert "Pitchen voor de CEO: Hans Bourlon - Studio 100"

Wil je als startup groeien? Dan is het heel belangrijk om snel klanten te vinden. Limburg Startup en Netwerk Ondernemen helpen je bij je zoektocht om op een snelle manier een grote vis aan de haak te slaan. Tijdens deze sessie van “Pitchen voor de CEO”  zoekt Hans Bourlon naar startups die nieuwe mogelijkheden kunnen bieden om de dienstverlening of operationele flow van Studio 100 te optimaliseren. Heb jij een product of dienst dat een échte meerwaarde kan betekenen voor Studio 100 dan kan jij je kandidaat stellen.

2020May 11
Online contactdag LRM & VLAIO

LRM organiseert "Online contactdag financiering & subsidies voor projecten in Limburg"

Vorige week toonde LRM NV zich opnieuw van haar sterkste kant door een tweede reeks Corona-steunmaatregelen voor de Limburgse bedrijven op te werpen. Een daarvan is dat de Klimop-lening een permanent product wordt én niet alleen tijdens deze Covid-19 crisis.
Heb jij als ondernemer vragen rond Klimop-leningen? Of ben je op zoek naar subsidies die voor jouw project in aanmerking komen? LRM organiseert i.s.m. Agentschap Innoveren & Ondernemen en PMV een virtuele contactdag op dinsdag 28/04. Deze contactdag is gratis, maar leg je afspraak vast.

2020Apr 28
Online adviesmeeting ARP: thuiswerken

Online adviesmeeting ARP: Onverwacht thuiswerken - ben jij er klaar voor?

De mogelijkheid hebben om thuis te werken: het is nu harder nodig dan ooit. Maar waar begin je als thuiswerken plotseling een noodzaak is geworden, maar je je nog niet verdiept hebt in alle mogelijkheden? Van veilige VPN verbindingen tot een ergonomische werkplek: een goede thuiswerkplek vereist veel aandacht. Bewoner ARP adviseert je graag!  

2020Apr 20
Webinar Continu: De Digitale Carrièrebeurs

Webinar Continu: De Digitale Carrièrebeurs

"Let's engineer your career" met bewoner Continu. Ook - en zelfs vooral - in speciale tijden zoals deze. Neem deel aan De Digitale Carrièrebeurs op vrijdag 17 april. De vier online workshops staan allemaal in het teken van carrières in de techniek.

2020Apr 19
Webinar GreenSoil: Bioremediation

Webinar GreenSoil: Bioremediation

In deze tijden van “social distancing” neemt bewoner GreenSoil net extra de tijd om hun kennis en expertise rond bioremediatie te delen met anderen. Zij lanceren een reeks webinars die volledig gratis én vanuit je zetel te volgen zijn.

2020Apr 15