Dag van de Wetenschap

Dag van de Wetenschap @Thor Park

De Dag van de Wetenschap is het grootste wetenschapsevenement in Vlaanderen en Brussel. Ook op Thor Park ben je heel erg welkom om EnergyVille, T2-campus, Thor Central en IncubaThor te bezoeken. Laat je verrassen door de wondere wereld van energie en technologie!

2019Nov 24
M-EAT & GR-EAT met Inge Ketels

M-EAT & GR-EAT met Inge Ketels

In 5 stappen meer verdienen, meer voldoening én meer vrije tijd.
Meer weten? Schrijf je hier in!
*VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK*

2019Nov 26
M-EAT & GR-EAT met Koen Wijgaerts

M-EAT & GR-EAT met Koen Wijgaerts

Koen Wijgaerts, oprichter en ergonomisch expert van het jonge bedrijf supERGOed lanceert i.s.m. Limburg Startup een Ergotour bij de verschillende Limburgse incubatoren. Ze houden ook halt bij IncubaThor. Laat je mentale en fysieke prestaties boosten tijdens onze M-EAT & GR-EAT! Schrijf je hier in!
*VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK*

2019Dec 10
De Warmste Winterbar

De Warmste Winterbar

Kom op donderdag 12 december gezellig “afterworken” tijdens De Warmste Winterbar, een initiatief van ARP, STRABAG en INCUBATHOR ten voordele van de Warmste Week van Studio Brussel. Zorg jij er mee voor dat De Warmste Winterbar ook écht dé warmste wordt?!

2019Dec 12
20190913_battery_storage_masterclass_nb.png

Highly recommended: Battery Storage Masterclass by InnoEnergy @EnergyVille

InnoEnergy is one of Europe’s foremost authorities in sustainable energy and battery storage with courses all over Europe. This time, the Battery Storage Masterclass is delivered in Genk at EnergyVille. No longer a “far from my office show”!

2019Nov 18
Discover EnergyVille

Join IncubaThor & Discover EnergyVille

Begin september nam EnergyVille 1 een BREEAM-outstanding certificaat in ontvangst. Hét hoogst haalbare certificaat op vlak van duurzaam bouwen. Bij onze buren op Thor Park bundelen onderzoeksinstellingen KU Leuven, VITO, imec en UHasselt hun onderzoek naar duurzame energie.
Benieuwd wat er zich precies afspeelt binnen de vier muren van dit energiezuinige en duurzame gebouw? Join us & discover it!

2019Oct 29
M-EAT & GR-EAT met Bolt en Pizza

M-EAT & GR-EAT met Bolt (en pizza!)

Neen, niet de wereldbekende sprinter Usain Bolt, maar wel start-up Bolt die met een vernieuwend energiemodel een sprintje wil trekken richting een transparante en vooral groene energiemarkt.
Schrijf je in!
*VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK*

2019Oct 24
TBB.

The Business Booster by InnoEnergy: Maak kennis met dé energie-innovaties van de toekomst

Baanbrekende energieprojecten die ons leven duurzamer maken en onze toekomst in opwindende banen leiden: bedrijven in Europa zijn er dagelijks mee bezig.
Eén keer per jaar tonen ze hun meest innovatieve ideeën aan de wereld. Dit jaar zal The Business Booster (TBB) by InnoEnergy in Parijs plaatsvinden.

2019Oct 02
Spartacus Thor

Spartacus Thor

De jaarlijkse obstakelrun die op Thor Park georganiseerd wordt, verandert van naam: Spartacus Thor. Onze mindset daarentegen verandert niet: wij gaan met IncubaThor de uitdaging aan en overwinnen samen de obstakels! Join us! #WeareIncubaThor

2019Sep 15
Beatlunch 3.0 @IncubaThor

Beatlunch @IncubaThor

Netwerken met een heerlijke BBQ, verfrissende drinks en zomerse beats - ook dit jaar organiseert IncubaThor samen met C-mine Crib weer de Beatlunch. Mis het niet!

2019Aug 29
ARP

ARP Collaboration & Modern Meetings Event - Nieuwste trends en topics

Bewoner ARP nodigt iedereen uit voor het Collaboration & Modern Meetings Event dat plaats vindt van 1 t.e.m. 8 augustus.
Place to be: IncubaThor!

2019Aug 01
Nieuwjaarsevent

Nieuwjaarsevent met Dirk de Wachter en Ann Simons

Als mens – en als ondernemer – streven we dagelijks naar succes en geluk. Maar leggen we niet te veel druk op onszelf?

Wij nodigen je graag uit op ons gratis nieuwjaarsevent op woensdag 23 januari om 18u in Thor Central Genk waar Dirk De Wachter en Ann Simons hun visie geven op succes maar ons ook behoeden voor de valkuilen die hiermee gepaard gaan. Deze avond is voor iedereen die zijn blik wil verruimen.

2019Jan 23
Warmste Week

Warmathon Genk

Wandel of loop mee met Team IncuRunners (Incubathor & C-mine Crib & BlueHealth Innovation Center ) tijdens de Warmathon in Genk. Wij steunen hiermee het Genkse goede doel Kleine Prins!

2018Dec 18
X-mas

X-MAS Happening @ Thor Park

Op 27 & 28 december 2018 organiseren de teams van Thor Central & Thor Catering een eerste kerstevent op het Thorpark. Het evenementenplein achter het hoofdgebouw wordt volledig omgetoverd tot het meest gezellige en sfeervolle plekje van Genk.

2018Dec 17