Let's meet
4 december 2018

Let's meet Green Valley

Wie is Green Valley en wat is jullie core business?

Green Valley Belgium maakt software voor lokale overheden. We geloven dat klanten, burgers en medewerkers de allerbeste service verdienen, op ieder moment van de dag, via ieder willekeurig kanaal en vanaf iedere locatie. Om onze klanten te helpen dit doel te bereiken, ontwikkelen we mooi ontworpen, state-of-the-art en zeer gebruiksvriendelijke software. Software waarmee onze klanten hun klanten, burgers en medewerkers een ongeëvenaarde en uniforme klantervaring kunnen bieden, ongeacht het kanaal dat zij kiezen.

10 jaar geleden startten we, in samenwerking met stad Gent en Stad Antwerpen, met de ontwikkeling van de module ‘Besluitvorming’ voor het digitaliseren van hun besluitvormingsproces. 2 jaar later ontwikkelden we samen met stad Genk een digitaal dossierbeheersysteem of zaaksysteem, dat uitgebreid werd met een contactmomentenbeheersysteem en een klanten contact centrum.

Ondertussen is Green Valley Belgium uitgegroeid tot een volwassen organisatie met een klantengroep van meer dan 100 lokale overheidsorganisaties.

Hoe kun je de bedrijfscultuur van Green Valley omschrijven?

Green Valley Belgium is een leuke en informele organisatie met zo'n 20 medewerkers die allemaal vanuit hun eigen expertise en kwaliteit een bijdrage leveren aan het succes en de groei van onze organisatie.

Waarom kozen jullie voor IncubaThor?

Ruim 3 jaar geleden werd het pand dat we toen huurden van Stad Genk ingezet voor andere doeleinden. Vanuit de stad kregen we het voorstel om een kantoor te huren bij IncubaThor. Bij IncubaThor konden we beschikken over een ruim en open kantoor dat plaats biedt aan al onze medewerkers. Bovendien maakt IncubaThor deel uit van het Thorpark, een site in volle groei, op een prachtige locatie. Onze keuze was dus snel gemaakt.

Hoe ervaren jullie het om deel uit te maken van de IncubaThor Community?

Bij IncubaThor werken we niet alleen vanuit een aangename kantoorruimte, maar kunnen we ook gebruik maken van een aantal gedeelde faciliteiten zoals vergaderzalen, een gemeenschappelijke eetruimte, … Daarnaast worden een aantal praktische zaken zoals postbedeling, de poetsdienst, … netjes voor ons geregeld. En dat is zeker handig meegenomen!

Bovendien kunnen we steeds rekenen op de enthousiaste onthaalmedewerkers die onze bezoekers steeds met een glimlach ontvangen.

Vanuit de IncubaThor Community worden er ook regelmatig leuke en gevarieerde activiteiten georganiseerd waaraan we, als het past in onze agenda, graag deelnemen.