Een succesverhaal maken van een goed idee,

dat is het doel van elke ondernemer. IncubaThor is de ideale uitvalsbasis voor starters om die sprong te wagen, voor onderzoekers om spin-off activiteiten op te starten of om als R&D afdeling van een groter nationaal of internationaal bedrijf, in een stimulerende omgeving beroep te doen op de competenties uit de wetenschappelijke en onderzoeksomgeving.  

IncubaThor voorziet haar bedrijven ondersteuning bij het ondernemen.

Op zoek naar een boekhouder, investeerder, afzetmarkt ? IncubaThor brengt deze ondersteuning naar je toe. Neem bijvoorbeeld KIC InnoEnergy, eveneens gevestigd op IncubaThor. KIC InnoEnergy voorziet in financiële en organisatorische ondersteuning voor ondernemers die een product of dienst hebben gemodelleerd rond Smart Energy, maar een partner zoeken voor de lancering ervan.

 

IncubaThor maakt deel uit van het ecosysteem van Thor Park,

waar bedrijven, onderzoeksinstellingen, talent en investeerders elkaar ontmoeten. Met Thor Park wordt het mijnverleden in Waterschei omgezet in een opportuniteit voor de toekomst. De voormalige mijnsite wordt op doordachte wijze getransformeerd tot de hotspot voor technologie, energie en innovatie.

 

Het ecosysteem van Thor Park

IncubaThor is een realisatie van LRM, Stad Genk en KULeuven - met financiële steun van Agentschap Innoveren en Ondernemen.

#FFEF36

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#FFEF36